Oman osaamisen kehittäminen – Ajan hermoilla pysyminen, työnhakijanakin

Suhtaudun intohimoisesti oman osaamiseni kehittämiseen. Siksi kouluttaudun ja vahvistan parhaillaan etenkin digimarkkinointitaitojani. Kuluvalla viikolla sainkin vihdoin n. 40 työtuntia vaativan Googlen Digimarkkinointisertifikaatin suoritettua.

Googlen Digimarkkinointiperusteiden sertifikaatti on kiinnostava verkossa tapahtuva opiskelu, jonka aikana osaaminen syventyy moneen digimarkkinoinnin aiheeseen liittyen. Sertifikaatin suorittamiseksi vaadittavan osaamisen myötä laajennan käsitystäni verkkonäkyvyyden parantamisesta, hakukoneoptimoinnista, some- ja sisältömarkkinoinnista, verkkosivusisällöistä, verkkomainonnasta, verkkoliikenteen seurannasta ja verkkoliiketoiminnasta yleisesti.

En ajattele jättäväni opiskelua ainoastaan tähän, vaan suunnitelmani on lähteä mukaan seuraavaksi vuoden kestävään Digimarkkinoinnin ja -myynnin asiantuntijakoulutukseen, sillä uskon voivani hyödyntää tätä konkreettista osaamista tulevaisuudessea myös työnantajani hyväksi. Palan innosta oppia uutta ja uskon, että näistä taidoista on hyötyä, on ydinliiketoimintani tai alani tulevaisuudessa mikä tahansa. Tähtään kuitenkin työllistymiseen matkailumarkkinoinnin matkailumarkkinoinnin pariin tavalla tai toisella.

Vielä kuitenkin puuttuu se erityinen taho, jonka hyväksi voin taitojani käyttää. Mikäli sinulla on työtä, jonka parista puuttuu rohkea, määrätietoinen ja luova tekijä, ole yhteydessä minuun! Minä palan halusta tehdä yhteistyötä ja työskennellä Pohjois-Suomen matkailun hyväksi.


Kannen kuva Påminnen alamäkiradalta Raaseporissa.

Leave a Comment